Into the FUture

Har haft en rejäl bloggtorka sista tiden. Men det har hänt en sjuhelvetes massor sedan jag bloggade sist. Framförallt har Hailey skolats in på förskola, det gick smärtfritt, till den grad att hon i början av denna vecka som var tänkt att det skulle ha varit min första vecka tillbaka efter pappaledigheten. Kickar igång med VAB-dagar, måndag, tisdag och halva onsdag. Sedan åkte jag ner till Huvudkontoret för Smörjteknik Norden AB och hade utbildning i en och halvdag, Vilket var bra, diskutera och gå igenom lite inför starten, igen som nu blir på måndag istället. Men det är bara att riva tag i dagen och gasa på!

Utöver typiskt föräldraliv har vi börjat fått iordning på rummen här hemma. Eftersom vi beställt en ny säng blev vi tvingade av oss själva. Att göra vadå tänker man. Men inte mer avancerat än att vi skulle fixa en ny garderob. Men mitt i det här, tänkte jag ”vi sitter ju två vuxna inklämmda i kontoret”. Jag vet att Marielle vill ha ett eget rum att kunna husera i, främst för att göra sig i ordning, men även att kunna arbeta i fred utan att jag kanske måste jobba samtidigt. Då blev den nya garderoben hennes kryp in. Och jag har kvar kontoret. Men allt är ju annorlunda nu, det är mer plats åt båda, samt att vi inte har något förvarat inne i huset. Allt är ute i andra delen av huset. VIlket är så otroligt skönt. Något som är ännu bättre, är att vi har sjukligt bra ordning där ute just nu, och vi ska försöka hålla det så!

Men vi har lite kvar i garderoben, det saknas lister i tak och golv. Det saknas dörrfoder, det saknas spotlights i taket. sist men inte minst det saknas salning och foder i fönstret. Men det faller nog på plats inom sin tid!

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.