Det rör på sig

Ja, vad fasiken är det som rör på sig kan man ju undra. Dels är det full fart med barnen, denna vecka har jag fullt upp om dagarna med att skola in Hailey på förskolan. Hon hade inga problem med att vara där, knatar bara in och leker som om hon alltid varit där. Men ännu lite trött rätt fort. Men är ju en megastor omställning för henne. Jag håller mig positiv till det och tror på fullt ut att det kommer gå bra.

Sen har vi ju fullt upp med renoveringen av huset. Mer korrekt delar av huset. Men helgen som var fixade vi en del i nya garderoben. Där vi hann med att lägga spånskivor på golvet, regla ner taket samt spackla väggar.

Taket!

Men eftersom varken innertaket fanns i lager på bygghandeln väntar vi på det, och mattan fanns inte rätt storlek därför väntar vi på den. Det står lite stilla just nu. Men där emot har vi ju tvättstugan som får sig en uppgradering. Vi vill ju bygga in Tvättmaskin och Torktumlare på underskåp med bänkskivor under och ovanför. Det kommer bli ski bra. Men när vi endast ställt upp maskinerna på underskåpen, såg vi att vi kommer inte få plats med bänkskiva under och ovanför maskinerna. På grund av att frånluftsaggregatet är i vägen. Sagt och gjort, bestämde vi att jag skulle gör adept under veckan. Pang idag slog jag slag i det och flyttade upp aggregatet nog mycket för att vi skall kunna få plats med våra kära bänkskivor!

Work in Progress!

Nästan färdigt!

Nu är det bara fixa lilla lådan ovanför och listerna skall tillbaka. Men annars gick det överförväntan. Även om det där jävla aggregatet höll på att driva mig till vansinne!

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.