Long time due

Har haft det kämpigt att blogga sista tiden. Men nu tar jag tag i det precis som att jag och frun bestämt oss för att ta itu med våra dåliga kostvanor och hälso vanor. För det är rätt kul att vi gör det när det börjar bli kallt ute. Visst vi hade en period i somras då vi gick ut och gick i värmen, skönt. Men du jävlar, tror vi blev inspirerade av brorsan och hans sambos diet. Dock ännu om vi väljer att kanske slopa kolhydraterna och köra mer på grönsaker, kyckling, ägg och skala ner på saltet. Då även mjölkprodukter till stor del.

Eftersom vi inte har någon våg här hemma då den är på vift någonstans. Blir det trögt att mäta sina resultat. Men chansar och ser var det barkar iväg!

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.