All goes to hell

Ja, vad ska man säga, det går utför, inte ens hunnit börja renovera det tilltänkta garderoben. Redan nu har vi börjat stöta på patrull. Eftersom vi går över från ljust till mörkare, vill vi sätta in spotlights i taket. Då behöver vi så klart regla ner det nya innertaket. Men ja, såklart då får inte våra garderober plats.
Ska vi då köpa nya? Eller ska vi bygga in dom? Bygga om dom?

Men vi börjar med att ta ut det sista stora sakerna. Sen lägger ut spånskivor och sedan skruvar och limmar dom på golvet. Förbereda för att lägga golvmatta. Regla ner taket och in med nytt innertak. Sen kan vi börja med väggarna för att slutföra med lister, dörr/fönsterfoder.

Men eftersom vi köpte underskåp till tvättstugan och göra om där. Men då behöver vi ju såklart mer bänkskiva, samt och kapa ner och fixa om där också. Sen ska vi ju riva väggen i sovrummet för att verkligen göra ett sovrum nu när vi beställt ny säng.

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.