Worlds collide

Har varit en tung period sedan mitt senaste blogg inlägg. Har inte haft inspiration, ork och lust att skriva något här. Det har blivit en tragedi och något som varit på väg länge. Men som många vet om har min kära kusin avlivit i sviterna av Cancer. Det är tufft att förlora någon till denna rent sakt sjuka sjukdom. Det som var skönt är att alla närmsta sörjande var samlade och kunde ge honom ett äkta och riktigt avsked. Det var skönt nu i efterhand att det blev ett bra och still avsked! Även om saknade är obeskrivlig och man aldrig kommer riktigt förstå att han inte går med oss längre.

”Rise above the mountains
Light a fire in the sky
Carry me to the hill
To the top of Yggdrasil”

Inte bara med det jag skrev tidigare har även varit mycket privat. Även om det funnits ljusglimtar för egen del.

Råkade visst åka och köpa mig en ny bil i förra veckan. Eftersom oväntade slantar trillade in på kontot, blev det lika bra att uppgradera från den gamle trotjänaren WYC till den nyare ELT. Båda från samma bilkoncern. Men olika på alla vis, är dock löjligt nöjd med Passat som blev den nya trotjänaren. En VW Passat 2.o TDI 4-Motion 2011. Som den bilnörd man är kunde fälgarna som satt på vid köp inte vara lång variga. Ut på blocket och leta nya, dök upp en uppsättning Alufelgen riktigtfina med schyssta däck som jag åkte och handlade och smällde på. Resultatet blev så här:

Familjeräsern!

Kommer plocka upp bloggandet igen nu när saker känns bättre!

Detta lilla, snabba inlägg så länge, tenderar till att fastna i mycket annat än att bara blogga tyrvärr! 😉

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.