Rygghelvetes Helvete!

Då satte ryggen och förmodligen en diskjävel igång igår igen att göra ont. Kunde knappt gå eller sträcka ut höger ben, Inte som i påskas när disken låg och tröck på ishisas nervern. Nu gör det mest bara ont. Smärtstillande har hjälp och idag har gått skapligt ändå. Bättre nu på kvällen, men borde kanske uppsöka en sån där napprapat eller någon som kan hjälpa mig. Men jag var ut till Pingens igår och köpte mig lite bildvårdsprylar för att sköta om Passaten på bästa sätt.

De hade ett smidigt kit med Deras Degreaser Pro, Fallout och Autoclean + Wax, samt innehållande sprayflaska och spraymunstycken, Köpte även deras Interior Clean samt Speed Wax för att kunna lägga en smidig yta som håller damm och annat skit borta. Körde ett varv idag, men tror jag hade lite för brottom och inte sköljde av avfettningen nog bra. Men jävlar så det tog bort det som fanns. Men deras prylar rekommenderas. Är ruggigt sugen dock på deras polermaskin, men är inte riktigt på plats med att köra så hardcore ännu.

Hur vårdar du din bil?!

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.