New arrivals

Det ramlar in saker på gården, nej då inte direkt. Men nästan iallafall. Mina kära föräldrar tyckte tydligen att de inte gett nog utan skämmer bort sina barn lite mera. Ska inte säga att det inte är trevligt men Bortskämd är man. Men det levererades en skoter in på gården igår. Vilket är trevligt i sig då jag saknat men inte jobbat på att skaffa mig något sedan 2014 när jag hade en skoter senast. Men nu har jag en ståendes här på gården. Yamaha Rs Vector, visst det är inte den smidigaste maskinen på marknaden men bra nog mycket smidigare än man tror. Nu ska det servas inför kommande säsong, det spås ju att snön skall faller här i dagarna bara, och det utanför fjällen. Say no more jag gasar iväg!

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.