Long Due.

Har varit orkeslös och idélös sista tiden. Men börjar sakta men säkert att få tillbaka både energi och ork att göra något mer än att vara just föräldraledig. Men nu kommer det komma tätare uppdateringar här på bloggen också. Tänkte köra en liten bildserie över vad som skett sedan jag skrev sist och hur livet är just nu. Den 17/9 började jag att skola in Malte på en ny förskola som är mycket närmare där vi bor(inte gång avstånds nära). Men lätt sparar vi 30 min bilresa Tur och Retur på att byta. Sen har vi såklart märkt massor av andra fördelar som att Malte verkar gladare, han är själv sugen på att åka på förskolan. Det känns skön, det känns bra. Han har varit lite sådär att man inte får lämna honom. Men med en sten i Pappa hjärtat har jag gjort det och gått vidare. Det är bra kommunikation från förksolan som efteråt att meddelat hur det gått och vad de gjorde för att trösta honom. Men tror att när han väl är inne kommer det gå super duper.

Bilder från sista tiden som beskriver vad som skett i mitt liv:

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.