Långt emellan

Har lite halvklart med inspiration till att blogga mellan dagarna nu. Men det är onsdag idag och tiden bara flyger iväg. Det vad ju nyss som det var fredag. Men snart är det väl vinter och kallt, mörkt och mysigt. Fick på extraljusen på bilen igår, äntligen. Nu ska man väl kunna se något i höst mörkret. Tänkte jag skulle testa min Foam Lance idag men det verkar ska regna idag också , känns ju lite sådär värdelöst att ens försöka testa då allt kommer regna bort innan jag ens hunnit skumma på bilen. Men jag sparar ju på försköljningen!

Men idag blir det i övrigt, bus och lek med Hailey. Ska även planera lite packning åt barnen inför helgen eftersom vi åker bort imorgon. Det är begravning för min kära kusin som står på agenda. Tråkigt men det känns på något sätta bra. Fick ta ett bra farväl när han gick bort, och bu kunna göra det på riktigt igen.

Har lyssnat mycket på kamelot sista veckan och de är löjligt bra måste jag säga. De kommer och går lite granna, känns lite små trista ibland, men då kan man ju alltid lyssna på seventh wonder om man vill.

”I was torn by the storms in my head
Like a victim of a fate
Born to regret
Still denied by the spirits of hell
A call to repent
Till the visions still stand in silence
Like a shadow”

Kamelot – Torn

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.