Borderlands 3!

Satt här hemma helt solokvist i föregående helgen och slog på PS4an utan tanke på att köpa spelet alls. Men efter en liten stund var man inne på Playstation store och vips var spelet på väg ner. Men eftersom det är mobiltbredband som finns här hemma blev det några timmars tidsfördriv innan jag kunde sätta igång och lira. Men det blev nog en 2 timmar i Lördagskväll/natt och igår nån timme. Men det är helt precis som tidigare, man är fast efter all introduktion är gjord. Men återstår att se hur resten av spelet är. Men taggad till tusen över spelet!

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.