Bad Wolves

Finns ingen musikgenre som jag fastnar för direkt som Amerikansk Rock. Framför allt nu på hösten när tiderna bli mörkare. Men det är nog enkelheten och det typiska catchiga låt texterna. Men just Bad Wolves har jag lyssnat på utan att tänka på att de gjort mer än rockigare version av ”Zombie”. Men vi ska ju på Five Finger Punch, Megadeth och Bad Wolves i januari. Tänkte jag måste kolla in vad det är för band egentligen, Och ja nu är ju deras senaste singel ”Sober” en favorit samtidigt som deras övriga material är jävligt mycket tyngre, som en blandning av Hollywood Undead och något, ja tyngre.

Har du hört?! Lyssna här.

”For a moment I can wait
It’s a fight I guess I’ll never know
For a moment I can wait
I’m holdin’ on a hope
And I know you’re stoned, I can see it
The struggle’s gettin’ old
For a moment I can wait”

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.