Time Consumer

”The young stale memories
Of the play the role to your part
Librarian find me the pole
The one that kicks your head in
With my own time role your own innocence by
Grab on to my sleeve
The one that grabs at your ankle
Debate to understand that we all have a flaw
The fail to represent your life as you know it
God grant you one wish
To turn back the time…correct and create”

-Coheed And Cambria – Time Consumer(lyssna på Spotify)

Tiden, jag tjatar om den här jävla tiden. Men det slår mig hela tiden att är det tiden som snurrar fortare än förut. På en ren astrologisk nivå, en fysisk nivå. Med tanke på hur vår värld ser ut idag. Hur vi behandlar varandra. Vad som händer, broar bränns på daglig basis. Människor som inte kommer överens. Det kommer alltid att finnas. Men just nu är vi på väg åt det post apokalyptiska samma Hälle och förstörda värld vi redan förutspått i otaliga filmer genom åren. Jag saknar bara nyheten om Terminator eller att vi ska flyga genom rymden och hämta mineraler.

Vi är dömnda att misslyckas, vi är dömda att bli utplånade. Är det inte av oss själva kommer vi att bli det. Trist jag låter, deppig och mörk. Nej det är inte så farligt som det kanske låter. Jag har redan accepterat att jag kommer dö. Jag tror garanterat att männskilgheten kommer att implodera. Vi är redan på äg utför. Men det finns otroligt mycket att vara glad och nöjd över. Det finns otroligt mycket att känna lycka över. Min fru, mina barn vår familj, att vi lever vårat liv. Vänner och familj, att vakna upp och se ut över fjäll världen. En snus och en svart kopp kaffe i morgonsolen.

Livet är vad vi gör det till, livet blir vad vi tänker det.

God kväll kära vänner.

PS. Coheed and Cambrias alla skivor och låtar behandlar ovsnnämda ämne rätt bra .Ds

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.