Z Nation

För en massa år sedan typ 4 år. Den fanns då bara som säsong ett på Netflix, ”hyrde” sedan säsong två på nätet. Men är den var slut var det lite som att serien inte fortsatte. Mer än att vi inte kollade nu sista åren och det har tydligen kommit hela tre säsonger till. Det är ju självaste satan bra serien har utvecklats. Har nyss börjat titta i säsong s4 och det är nästan lite väl åt fel håll som serien har tagit. Det är väldigt skumt och väldigt mycket som händer. Men det känns som att den kommer knytas ihop på ett bra sätt.

Har du sett? Om inte, kolla det är något annat än walking dead som det händer väldigt lite i. till och från.

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.