Weekend passed by.

Då var det söndag och helgen har gått förbi utan vidare. Kommer nog varje dag undra var tiden tog vägen. Undra när man får känna att tiden går sakta. Tycker allt går för fort nu mera. Har kanske jorden slagit runt börjat snurra snabbare?

Eftersom min fru kom hem sent som fan efter ha åkt bil hela natten i fredags. För att sedan upp och jobba en sväng till hämta barnens hos hennes föräldrar. Körde jag en kortare dag för att hon skulle få någon chans att hämta igen lite sömn. Senare åkte vi iväg och fördrev tiden medans älskling jobbade, det hela slutade med middag på Burger King med svär föräldrarna. När barnen äntligen somnat och vi kunde mysa ner oss i sängen och fortsätta kolla på Z Nation.

På lördagen åkte jag till farmor och farfar med barnen. Eftersom Malte bönade och bad om att få åka till dom på fredagkväll. Älsklingen hade mer jobb att göra vilket tog hela dagen. Efter några timmar i Lit hos morsan och farsan åkte vi hem Malte somnade i bilen och Hailey tyckte det var lämpligt att vara vaken liten stund för att sedan somna pladask när jag la henne i sängen. Hon hade då sovit lite mer än tre timmar i vagnen på förmiddagen. Tråkigt för farmor och farfar, men kanske bra för henne. Jag plockade här hemma, tog fram kött ur frysen till middagen. Lite sådär allmän städning som alltid behövs göras. Sen skulle jag väcka Malte men han skulle timme fan bara fortsätta sova. Tog säkert 30 min innan han vaknade riktigt. Sen full fart på båda barnen som vanligt.

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.