Unexpected turn of event!

Allt blir inte riktigt som man tänkt sig, det gäller verkligen allt. Med kanske vissa undantag. Men det är samtidigt en kusin till lagen om all jävlighets jävlighet. Låter kanske värre än vad det är, vilket det också är men vi skulle ju åka ner till Uppsala här om dagen. Men eftersom bilen skulle ta ner, var Marielles. Problemets vi hade var att vi trodde ena inre dr inknuten var trasig, beställde både inre och yttre, bytte dessa på aktuell sida. Jag var inte så involverad i själva bytet. Men det visade sig rätt snart att det var vänstra, men också högra. Eftersom bytet skulle ske på söndag förmiddag, packad jag allt jag kunde komma på och försökte vara så redo jag bara kunde. Vi packade in packning, barn och oss själva. Började den 50 mil långa färden söder över. Men i Sundsvall lät bilen värre än ett tröskvärk och vi kännde att det var bättre att låta. Bilen bli kvar Sundsvall det fick bli hyrbil där ifrån.

Vilket gick bra, att klämma in hela familjen plus packning i en Volvo XC40. Och fan va glad jag är att vi inte är småbils människor. Till och med en sådan enkel sak som att kliva ur baksätet som vuxen var jobbigt. Det var som att klämma sig ut. Men den går villigt, dock inte just billigare än vad tex Skodan drar så ser verkligen inte varför var man vill ha en sådan bil. Upplys mig gärna.

Men väl framme och behåll, ungarna lagda i sängen och vi kunde äntligen pusta ut. Åkte och köpte lite folköl och chips. Det var godare än jag tänkte mig faktiskt. Det blev en familjen weekend lite senare. Men hälsa på kusinerna där nere, blev inte att träffa brorsan med tanke på att det var vardag. Men vi hade ingen som helst stress vare sig där nere eller på vägen hem. Vi kom hem ungefär samtidigt som vi kom ner. På vägen hem lyckades jag övertrassera hyrtiden med två timmar. Men killen på Cirklr K i Sundsvall var schysst och bjöd på dom.

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.