Sunday

Idag är det underbara söndag. Har senaste tiden reflekterst mycket över hur tiden påverkar en och vad man gör med sin tid. Det är intressant att se hur mycket man gör för att inte göra viktiga saker. Sociala medier är största tidstjuven. Det är sjukt hur mycket tid som försvinner åt att kolla statusar nyhetsinlägg, och något som jag tycker är intressant folks kommentarer på olika inlägg och ämnen. Det finns mycket bra med socislsmedier. Men tycker att det är viktigt att man är kritiskt mot sig själv och ens tankar kring sociala medier. Jag och min fru tog beslutet innan första barnet att det inte skulle läggas ut bilder på barnen. Men verkar som allt för många har svårt med att helt strunta i vad andra gör och bry sig om sitt egna.

Tips: Skriv ner allt du gör under en vecka och hur länge, du blir garanterat förvånad hur mycket tid man lägger på annat än det man anser är viktigt!

Idag fick en annan sovmorgon, vilket var skönt eftersom jag var trött och irriterad som en ritkigt jävla surknul igår. Men idag blev jag pigg som en nötkärna. Men en lugn morgon, klev rakt ur sängen och in i duschen. Främst för att jag inte duschade igår, men sedan för att få det urvägen. Eftersom vi redan planerat att åka iväg på en liten shopping tur. Frun skulle inhandla lite shorts, sen som alltid barnen har ju alltid behov av någon typ av kläder. Hailey har ju inte just haft några bodys senaste tiden, eftersom vi inte hunnit med det. Sommaren kom som på räls och därför blev bodys överflödigt för det lilla livet. Men nu har vi inhandlat det. Jag köpte Strumpor och kalisonger som Malte säger.

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.