Mondays…

Det är måndag, ljuva härliga måndag igen. Vad hände med att det var torsdag och långhelg? Tiden rinner på så snabbt just nu, de flesta dagarna iallafall. Det var länge sedan jag tyckte tiden gick sakta. Men är gräsänkling denna vecka. Frun är på jobb söderöver och jag är hemma. Svärmor ställer upp och är barnvakt på dagarna, främst åt Hailey men även store bror är där och som grädde på moset är hon hundvakt också. Kanon snällt av henne att ställa upp.

Trött start på denna dag, vaknade imorse av att frun sa hej då och åkte iväg, vet inte vad klockan var 4-5 någongång iallafall. Jag var trött som bara den, kom inte upp och in i duschen förens vid 6 tiden. Väl uppe var det dags att väcka barn och dags att se till att allt är med till Mormor. Vid 0720 satt alla i bilen inklusive hundarna! Toppen, äntligen iväg. Hatar detta morgon stök, men det blir lättare och lättare att handskas med. Väl framme, rastning av hundar och säga hejdå. Jag iväg på jobb. dagstur till Strömsund – Backe, full rulle hela dagen för att sedan hem igen och hämta barnen och hem för utfodring, lek och sedan 18:40 sova på Malte och Hailey kort där efter. Efter att hon låg i sängen, på med babyvakten och jag på med arbetsskorna, och började klipppa gräset. och plocka lite på gården. Vid 20:00 gick jag in för att skriva dagrapport och spåna på vidare utveckling av bloggen. Ni får se snarast möjligt vad som kommer bli nästa steg!

Nu dags för en dusch och sedan sängen!

Ciao!

Toppen dag ute i fält!
nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.