Bilmekning 1

Tänkte att igår efter att barnen somnat gå ut och byta bromsklossar på bilen. Sagt och gjort, medans barnen höll på att somna, dricka välling och det vanliga som barnen skall göra innan sömnen infaller. Kollade jag lite snabbt hur jag skulle gå tillväga eftersom det är elektronisk parkeringsbroms på bilen och jag vet om sedan innan att det är mer speciellt än vanliga skivbromsar. Men som tur är har jag ju en OBDeleven dongel att läsa av bilen med och med den kan man styra parkeringsbromsen till det läget att det bara är att pressa in kolven och byta beläggen. Sedan stänger man motorn och kör ett test program. Allt var klappat och klart under 50min på båda sidor. Men sen att fixa två lampor tog 30 min…vad är det för fel på vissa biltillverkare?!

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.