All too tired…

Denna trötthet är aldrig att leka med, även fast man gör det man kan för att inte vara trött slår den till. Jag känner mig alltid otroligt rastlös och villig att göra saker. Men har ingen lust, den bara rinner ur mig, vill bara göra allt annat än göra något ”vettigt”.

Men man får kanske skylla sig själv, till viss del eftersom jag går och lägger mig påtok för sent om kvällarna. Sen ett till två barn som inte vill sova hela nätter. Men det är en övergående period som håller på några år innan man få känna sig utvilad. Det här med att ha allt ifrån 2 till 6 timmars sömn om nätterna blir en vana till slut. Precis som att plocka barnen leksaker också blir en vana till slut. Men vissa dagar känner man verkligen ”nej jag orkar inte med det här längre”. Då kan man nog också strunta i det som är jobbigt just den dagen. Gör det nästa dag när det kanske känns lättare.

Tisdag idag, det är ju en ovanlig vecka vilket har med sig att dagarna är annorlunda jämfört med hur det brukar vara. Men kom upp på morgonen, och barnen var tydligen ena riktiga sjusovare. Fick väcka båda två, klä på och iväg till mormor. Jag själv blåste upp emot åre för en dag med kundbesök i den delen av länet, sedan vidare emot Oviken och sist men inte minst hem igen. Hämta barnen vid 14:00 eftersom mormor skulle iväg. Efter ett kort tag hemma fick jag påringning och en bekant ville komma förbi på en kopp svart.

När barnen gått i säng gick jag ut och spolade av bilen, eftersom det dammar något otroligt över allt man kör dessa dagar. Börjar bli rätt less på vägen vi måste använda för att ta oss någonstans hemifrån. Eftersom Svevia uppenbarligen tycker att man skall lägga multum i både tid och pengar på att tvätta bilen. Varjegång det regnar är hjulhusen på vilen fulla med lera och massor av något annat som får det attt sitta som berget. Knappt högtryckstvätt klarar av att spola bort denna steniga lera som sprutar upp och kladdar igen bilarna som kör på denna helvetes väg. Inte alls bitter bara less, jag lovar!

Nu ska jag duscha, rasta hundarna för natten, lägga mig i sängen och ringa min bättre hälft!

God Natt!

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.