Alltid något

Inte för att man har problem med att hitta saker att göra runt huset/hemmet. Det är ju snarare problem att hitta något att inte göra här hemma. Men tack vare min fantastiska fru fick vi en del gjort på huset i helgen som var. Hon målade klart det vita som vi inte hann med på grund av väder(bland annat). Jag satte fjällpanel på pannrummet som led av samma problem som målningen förra sommaren. Men det är igång och lite andra saker som foder och list inne blev gjort vilket är skönt därför kunde vi bocka av saktare från från to-do.

Men det märks att man legat på lat sidan efter att Hailey kom och jag var helt slut efter att klättrat upp och ner, lyft och spikat hela lördagen. Rivstartade fredagen med att börja riva lös startmotorn från traktorn eftersom den inte ville starta även med lånad laddare med start funktion. Det var riktigt grisigt jobb, för att inte tala om skitigt. Men nu är den ur och ihop satt, då jag rev ner den i delar. Tänkte inte att det kanske var bättre att ta lös lastarfästet som är satt på två av startmotorns bultar, sen att man måste riva lös hela fästet och ett par tre bultar till. Men kolen såg ok ut, dock under skrivandes stund läser jag på maskinisten forumet att det kan vara kolbanan som strular.

Det är något hela tiden..*suck*

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.