When Life

Idag var det visst måndag igen, som vanligt. Man hinner knappt gå på helg ledigt förens det är måndag igen. Men Bara gilla läget och köra vidare. Det fanns storslagna planer på att försöka hinna en massa ute på gården och hemma. Men vädre kännde annorlunda, liksom igår Söndag. När vi väl satte igång då var barnen överallt istället. Sen kom det besök, en moster och morsan och farsan. Tur det fanns äppelkaka! Men det här med att sätta taklist är fan inte min grej. Säger det utan att skämmas, kan dock bara bli bättre. Tänkte göra klart mitt jobb i tvättstugan, vilket innetbär att lista runt den lilla låda jag byggt ovanför frånluftsaggregatet. Frun körde på med att lista runt tv väggen och blev nästan knäpp hon också, men nu har hon rät sida på det. Jag har tre bitar kvar som ska dit, man kan ju då säga att det är under arbete. Tänkte fortsätta ute på gården nu på kvällen. Det gick sådär, en super trött 2.5åring som TVÅ gånger välter den proppfulla skottkärran. Då fick det bli att gå in och sova. Nog för att tiden var lagom för det. Han är ju den där mittimellan åldern och skall ICKE sova på dagarna. Förutom i tillexempel fredags då han somnade utan att vi ens försökte, mer än att lägga honom i sängen. Men nu ikväll fick han sin välling och har inte hört eller sett av honom, han sover nog(var in och kollade nyss, snarkade gott).

Men bara det här vädret som har problem med att förstå att vi är inne i Maj och inte April. Men det lovas ju bättre väder framåt helgen. Vilket bådar jätte gott. Springmeet och allt, kanske man hinner plocka upp dom här jälva högarna med löv och kvistar. Men vi får se, barnen har ofta andra planer än en själv!

God kväll!

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.