Sic.

Då kom smällen, ni vet när man haft djuka barn nån vecka. Barnen är friska men mamma och pappa är sjuka istället. Jag brukar klara mig men inte denna gång. Kan knappt svälja och känner mig sjuk. Men sitter man still för det?! Nej, eller ja med småbarn är det omöjligt. Men jag har gjort annat idag ändå.

Dagen började som skit, eftersom bilen vägrade starta efter mitt andra stopp. Ville bilen inte starta, nog för att den haft lite strul. Men nu vsr det extremt. Blev less, köpte en loka crush och funderade över vad jag skulle göra. Slutade med att jag fick tag i svågern som kom och hjälpte mig igång.

Slutade med att jag rev ur all xenon jag hade i bilen, totalt 9st rev ur 7st igår. Lämnade dimljusen då jag tror inte de påverkar. Laddade även batteriet direkt på bayteriet istället för på polerna i motorutrynmet.

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.