Sabaton Open Air 2019

Då var det klart vi åker i år igen, ner till Falun och går på SOA 2019. Men det är nog främst tackvare min fru som är extremt handlingskraftig och duktig på att fixa. Hon har fixat hund och barnvakt, vilket då gjort att vi kan åka ner och festivala! Tack älsking för allt du gör! <3

Ska du ner?!

Det är riktigt bra Line-up i år:
Apocalyptica, Ensiferum, Borknagar, Brothers Of Metal, Alestorm, Bloodbound, U.D.O, Lagerstein(måste lyssnas mer på), Utmarken(verkar sjukt intressanta), Visions Of Atlantis, Candlemass, Gloryhammer, Elvenking(som är mitt absoluta dragplåster).

Dessa är de band jag absolut ska se, men kommer nog bli lite mera än dessa.

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.