Mycket på fatet.

Det är mycket nu, eller snarare det är nog rätt vanligt med saker att göra. Men eftersom våra kära barn inte vill sova om nätterna är orken extremt långt borta vissa dagar. Det är nästan sjukt vad man kan vara trött, men man måste än dock vara både vaken och på alerten. Många säger u just det att det är så här det är under småbarns åren. Ja, kanske det, men när det hållit på så här sedan Malte var typ 8 månader, börjar man bli rätt less på vakna nätter, avbruten sömn och få eller nästan inga timmar. Hade en period där någonstans mellan 1,3 och 2 år på Malte där vi inte sov mer än 3-4 timmar per natt. Nu vaknar ju han inte lika ofta och somnar oftare om själv. Men då skaffade vi ju en till, hon vaknar alltid mellan 0130 och 0400. Jag intalar mig själv att det blir bättre längre fram, men när är det? Inte imorgon det är solklart.

Men livet har sina goda stunder….som McDonlands säger. Jag har äntligen efter lite tjat och väntan fått hörapparater. Jag började cirka 3 år sedan, men den läkaren bedömde att de inte skulle vara till någon hjälp, samt och att jag skulle sluta använda dom. Men nu i januari när jag plockade upp det igen, då var det andra besked. Det var inga problem, mer än att delar är en kö på ca 11 månader på att få träffa en audionom på Östersunds Sjukhus. Men eftersom vi har en vårdgaranti kunde jag istället välja att åka till Stockholm, vilket jag nu gjorde och det var klappat och klart på 35 minuter på Auonomkliniken Serafen i Stockholm. Fick med mig hör apparater samt att jag köpte till ”smart connect” vilket gör att jag kan koppla hör apparaterna till telefon och använda som headset, allvar ljud från telefon son kommer via blåtanden kommer även i hörapparaterna. Men det märktes stor skillnad från första sekund och första stund. Jag hör mig själv bättre vilket resulterar i att jag pratar tydligare och bättre. Självklart hör jag även saker jag inte hört på länge och frekvenser jag inte hör utan.

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.