Lördag = Snö

Det är sjukligt härligt med snö i Maj, det vet alla. Jag älskar det, ungarna älskar de, frun älskar det. Jag hörde även att resten av Sverige såg fram emot den här ryssmördarkylan som drog in från södra Sibirien. Sarkasmen har sitt esse i den tror jag. Men nej hatar Allt som har med denna kyla att göra. Var kom den i från ens?! Det var ju sjukligt bra väder innan. Var tog det vägen? Som Midsommar ungefär, varmt hela juni tills det blir midsommar då är det kallt och omöjligt att vilja göra något alls! Bitterheten själv? Ja tack.

Vad annars står på agendan idag?! Vi tänkte ta barnen och åka på Badhuset eller som man sa som barn när man hade börjar lära sig engelska: The Bad House! Något vi tänkt länge, efter som båda ungarna älskar att bada, nog för att Hailey inte kan simma själv, är det ju roligt att plaska på i vattnet. Jag tänkte annars att man skulle ha vårstädas bilen. Skulle även ha bytt dekalerna från jobbet på den, fått dit lite större än de som sitter idag. Finns ju annars så klart de klassiska hushållssysslorna. Sitter annars just nu och matar Hailey och väntar på att familjen skall vakna, bloggar, dricker kaffe.

Vad gör du idag?

When In May?
nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.