Hej, mitt vinterland…

Börjar tro att julen är på intågande så här i Maj när det är lite drygt. 7 månader annars till nästa julafton. Men vädergudarna har andra planer detta år. Var upp vid 0230 och matade en hungrig unge vid namn Hailey inatt. Då snöade det för fullt ute, samma sak vid 0530 när Malte vaknade.

I skrivandets stund, växlar vädret om vartannat. Sol, regn, snö och till sist hagel. Första barnet vaknade vid 0630 och var grinigare än grinigast. Försökte med allt, men skulle inte äta eller något. Vid 0740 var jag tvungen att gå in och väcka Malte. Som var glad och låg och stirrade i taket. Men efter frukosten gick vi ut på gården. Malte sprang runt och lekte, hjälpte till att bära lite grejor. Sen blev stackarn skitig om händerna, in och tvätta var fruktansvärt viktigt.

Men efter som en viss person(jag) körde sönder brädan för gungan tänkte jag att det var dags att fixa en ny på annat bättre ställe, eftersom vi tänkt att ta ner Asparna som vi satte upp gungan i från början. Arbetet började, Malte kämpade och slet med gungan till vald plats. Jag började skruva upp nya brädan, men hade fel bits, resulterade i att Malte ville följa med och väl inne ville han inte gå ut. Vi gick in, Hailey vaknade och det var dags för lunch.

PS. Dagens väder fortskrider i skrivandets .Ds

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.