Allt på en och samma gång!

Precis som om det inte vore nog med allt som skall göras runt huset, jobb barn och så vidare. Då kommer smärtan utav bara helvete. Vad för smärta kan man då undra?!

Jo, i lördags kväll kunde jag knappt resa mig ur soffan, ännu värre ens sträcka på mig. Men tog lite piller här hemma, sov på soffan och igår blev det att ringa 112. Kunde inte stödja på höger ben mer än några sekunder. Samt ont i hela höften och rump partiet. Men efter en stund i telefon med 112 och det blev en sjukresa beställd?! Kom ca 50 min senare. Säger hej då till fru och barn, malte kollar ut och säger ” pappa åka gul buss”. Får världens bamsekram, ni vet en sån där som bara ens barn kan ge. Obeskrivligt och ger otorligt mycket energi åt en. Åker den gula bussen(vanlig gul taxi med sjuksäng) in på akuten. Blir in skriven, ligger jag där jag ligger, blodprov tas och puls kollas. Är jag den enda som inre har 100% koll på min puls? Sedan ska hon kolla min urinblåsa med ultraljud. Jag känner här att jaha, vad kul. Håller nämligen på att kissa på mig. Hon börjar iolla och säger ”här ar det visst fullt” jag svarar ”ja det finns någon liter för ett kiss prov?!” hon hämtar en kissflaska och säger åt mig att ringa när jag kissat. Sagt och gjort kissar i flaskan och ringer, hon kör sin aparat och jag ligger kvar i sängen. Väntar på bättre tider ungefär.

Tiden går och tiden går, efter ett bra tag ringer marielle och frågar hur det går, säger åt mig att ringa på och skynda på det hela. Men när jag ringer på och samma sköterska som tidigare kommer in. Här hinner jag knappt fråga om när ortopeden tänker komma förens hon säger att det är mycket folk och mycket ryggskador och att jag inte är på högsta prioritet. Men det går kanske 20 min från att hon kommit in till att ortopeden dyker upp. Gör en mindre bekväm undersökning. Men kan konstaterar att det är inte höftleden utan mer roligt diskbråk som trycker på ischiasnerven. Han skriver ut smärtstillande och sedan skall jag få någon spruta som ska göra allt bättre för stunden, hjälpte inte med första får en till som hjälper lite granna. Men när man är trött, haft ont ett tag är man inte jätte sugen på mer ont. Men skriver ut mig själv med en godispåse med piller och sedan väntat på skjuts hem.

Har nu sedan hemkomsten gått från att ha ont i hela höfterna och rumpan till att ha ont i hela högerbenet. Till senare bara baksidan låert ich vaden och nu hela vaden som känns som om den ska brinna upp når jag går efter några steg. Tog fram akupunkturmattan igår som jag låg en sväng på golvet sedan sov med. Man kan säga att jag flyttar smärtan neråt och ut genom foten.

Min Söndag!

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.