Fullt!

Det har varit en en lång och ny tänkande vecka på många sätt. Har för de som inte vet, varit ner till Gävle hela veckan och blivit utbildad i mitt nya jobb. Här har jag fått utbildning på de produkter och allt jag kommer göra i det nya jobbet som river igång på Måndag.

Det var riktigt roligt och utmanande ska jag säga, samtidigt som det har varit lärorikt att få in ny kunskap och nya insikter om sig själv. Men det bästa just nu var att få en bamse kram av sonen när han vaknade. Det har varit riktigt jobbigt att vara borta ifrån familjen och från barnen ännu längre!

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.