Sunday bloody Sunday

Precis som U2 sjunger om, blodiga jävla söndag. Eftersom Malte sov hos mormor och morfar, kunde vi ta sovmorgon idag. Satan va skönt det var, men trött för att man fått sova istället. Tydligen hade fönstret blåst upp inatt, tyckte det drog kallt, men man sov som en gud ändå. Det är ju dumt, att ta det lungt om man har möjligheten. Vi hittade flera ärenden att göra.

  • kolla efter skor åt Malte.
  • Lämna in robotdammsugaren på netonnet,(någon = jag som förstört dammbejähållaren)
  • Kolla läget på Elgiganten (blev nya blad till min oneblade)
  • Kolla på Jysk (blev visst tavellister)
  • Hämta Malte

En rätt lagom dag ändå, med tanke på söndag och allt. Hem och börja fixa och dona, blev om möblering av Maltes rum. Nu kan han leka och sprida ut sig ännu mer. Något man självklart måste göra också är att äta middag. Barn är bra matklocka, de blir omöjliga, och gör allt man inte vill att de ska göra.

När maten väl var nere, struntade vi i allt, satte oss i soffan, kollade på ”Pinne Man”. Riktigt mysig, bara mysa hela familjen, hundarna på golvet vid fötterna och till och med katten kom och skulle mysa. Gör det så ofta ni kan och barnen vill.

Vad har ni gjort denna Söndag?! 🙂

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.