Onsdag!

Hur kan det vara mitt i veckan redan?!

Veckorna bara flyger förbi och man hinner knappt med sig själv. Som vanligt nu när man kvar två barn är dagarna fyllda av saker att göra. Även om Malte är på förskolan två dagar i veckan. Finns det ändå saker att göra förutom att passa upp Hailey. Alla hushålls sysslor till exempel. Tvättbjörn växer på ena eller a dra sidan, det spelar ingen roll hur mycket man försöker balansera det hela. Städa, var kommer all smuts ifrån?! Här hemma står ju djuren för en hel del av den. Undra hur många kubik med här vi städar reda på varje år?! Disken gör inte sig själv, när kommer det självreglerande porslin?! Sjukligt vad saker skulle kunna effektiviseras om vi levde i framtiden, men vi lever ju i nutid. Jag är besviken.

Skämt och sido, det handlar nog mer om ens lata sidor. Att man är trött, att man hellre gör annat än att sköta dessa hushålls sysslor. Men denna dag fick bjuda på familjerådgivning först sedan passade man på att springa in på Espresso House och köpa med sig gofika. Hur man än vrider på det är det gott med dyrt köpe kaffe. Frun är ju ingen kaffedrickare, tur är väl det, jävla idioti att börja med! Men en chailatte säger hon sällan nej till. Sedan har de en löjligt god Caramel Cheesecake där som är ett måste för den som gillar gofika. Hem, fika och sedan äta lunch. Man kan säga att vi körde baklänges varianten, precis som man gör med barnen för att göra allt roligare. Frun blåste iväg på jobbet, jag packade ner Hailey och hundarna i bilen, åkte ut på lite ärenden, hämta en garderob på Jysk. Vi köpte en till Malte och tänkte redan då att vi ville ha en likadan till nästa unge. Men jag började tvivla på bilens last utrymme när jag väl var framme. Men tänkte, det ska den gå. Fällde sätet, den smala delen. Sitter ju bilbarnstol på högra sidan. Men tanken slog mig, hundarna då?! Kommer dom flyga ur bilen och attackera den stackars Jysk arbetaren?! Nej då de satt och kollade på, och undrade ängsligt vad husse höll på med. Men jag fick in fyra lådor med garderob. Fick sitta och växla som ett fån, knappt se Hailey. Hämta malte på förskolan och han blev glad över de ” stora paketen”. Nu känner man sig i bilen på vågen hem, koppla av med en kopp kaffe?! Haha din idiot, det är ju middagen också, sedan skall det lekasnocv busas. Jag blir lika förvånad varje dag hur mycket energi man kan få från sina barn. Även fast man har en inre stress över allg som skall göras runt och i kring. Men väl hemma svängde jag ihop en fiskgratäng och matade så väl 2 åring som 3 månaders bäbis. När man är klar med middagen är det disk och plocka undan. Man kan ju bara skita i det, kanske försvinner det?! Den där någon, nummer till den personen skulle man haft.

Senare när båda ungarna sover, då är det ju djurens tid att få tid. Idag var det kloklippning som är ett projekt i sig. Främst med Gnizta som verkligen hatar det. Men det gick till slut. Nu ligger jag i sängen, redo för några timmars sömn.

Godnatt, sov om du kan!

nilsknutas Skrivet av:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.